Başkan Albayrak Karaağaç Mahallesini Ziyaret Etti
16/10/2014 16:00:35
Başkan Albayrak Karaağaç Mahallesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanının 8. Durağı Kapaklı’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemeler kapsamında Belde iken Mahalle statüsüne bürünen Karaağaç Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.Eski Karaağaç Belediye Binasında Karaağaçlılarla bir araya gelen Başkan Albayrak, Karaağaç’ın da Büyükşehirin bir mahallesi olduğunu belirterek, “Bugün Karaağaç’ta sizlerin arasındayız. Bundan sonra çok daha sık bir araya geleceğiz. Beni sık sık Karaağaç’ta göreceksiniz. Tekirdağ artık bir büyükşehir. Büyükşehir olarak tüm mahallelerimizde olduğu gibi Karaağaç’ta da önemli hizmetler yapacağız. Yapmazsak zaten bizden hesap sorun. Sizlerin teveccühü ile biz bu göreve geldik. Amacımız sadece ve sadece halkımıza hizmet etmek. Tekirdağ’ı tüm mahalleleri ile birlikte hak ettiği yere getirmek.  Karaağaç’ın sorunlarını biliyoruz. Tüm daire başkanlarım kendi alanları ile ilgili gerekli araştırmaları yaptılar. hazırlıklarını yaptılar. Karaağaç'ta gerekenler en kısa zamanda yapılacak. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yağmurundan Karaağaç’ta nasibini alacak. Karaağaç belde iken bir anda mahalle oldu. Kimse Karaağaçlılara sormadı. Ama siz bizden diğer mahallelerde olan tüm hizmetleri isteyebilirsiniz. Hizmet almak sizin en doğal hakkınız. 5 yılın sonunda Tekirdağ’da çok şey değişecek. Kazanan Karaağaç olacak, kazanan halkımız olacak. Kazanan Tekirdağ olacak. Sadece bize güvenin. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz” dedi.

Karaağaç Mahallesi sakinleri de Başkan Albayrak’ı mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler ve Başkan Albayrak’a isteklerini ilettiler.