TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Kapaklı'nın Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı Mahallelerini Ziyaret Etti
16/10/2014 22:40:03
Başkan Albayrak, Kapaklı'nın Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı Mahallelerini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İnsan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamauya konulan ve her hafta bir ilçede gerçekleştirilen Hizmet Kervanının 8. Durağı olan Kapaklı'nın Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, ve tüm dare başkanları ile birlikte Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı Mahallelerinde vatandaşlara büyükşehir belediyesinin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, "Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı'ya sçildikten sonra dördüncü kez geliyorum. Bundan sonra daha da sık geleceğim. Artık Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı da bizim mahallemiz. Tekirdağ'ın en güzel mahallelerinde ne varsa burada da o olacak. o yüzden bizden istemekten çekinmeyin. Bizim amacımız size en iyi hizmeti verebilmek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak halkımıza en iyi, en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Bu mahallelerimizde yaşayan gençlerimiz için halı sahalar, bayanlarımız için kurslar yapacağız. Her zaman söylüyorum 5 yıllık görev süremizin sonunda yolu yapılmayan köy kalmayacak. Tüm köylerimizin sıkıntılarını biliyoruz ve gerekli çalışmaları yapacağız. Herşey gönlünüzce olsun" dedi.

Başkan Albayrak ve ekibinin ziyaretlerinden memnuniyetlerini ifade eden köylüler de Başkan Albayrak'a köylerinde olmasını istedikleri hizmetleri aktardılar ve düşüncelerini dile getirdiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.