Başkan Albayrak Haftasonu Mesaisinde
29/11/2014 19:10:50
Başkan Albayrak Haftasonu Mesaisinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her zaman olduğu gibi yine hafta sonu mesaisine erken başladı. Haftasonu incelemelerine Altınova Mahallesi ile başlayan Başkan Albayrak, Altınova Derin Deşarj Tesisi'nin önündeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra il merkezinde çeşitli bölgelerde incelem gezilerini sürdüren Başkan Albayrak, "Halkımız bize Tekirdağ'a hizmet etmek için bu görevi verdi. Bizim de bu görev kapsamında hafta sonu hafta içi deme şansımız yok. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında gerek altyapı çalışmalarını gerekse de yol çalışmalarına devam ediyor. Haftasonu mesaimize Altınova Mahallesi'nden başladık. Birçok mahallemizde incelemelerde bulunduk. Tekirdağ için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.