MMS Proje Grubundan Başkan Albayrak'a Ziyaret
05/02/2015 12:30:15
MMS Proje Grubundan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Avrupa'nın 5 ülkesinin yanı sıra Türkiye'den de Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Proje ortağı olduğu ve orijinal adı `Moving from the Margins of Society' olan projenin sorumluları ve kursiyerler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret ettiler.

Çiftlikönü Romanlar Derneği Başkanı Süleyman Karatepe, Proje Takımından Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisi Semih Marangoz ve proje kursiyerleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, projenin kapsamı ve amacı ile ilgili Başkan Albayrak'a bilgi verildi. Roman vatandaşların kamu kurumları hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve kültür elçilerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen projenin son derece yararlı olacağına inandığını belirten Başkan Albayrak, Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Proje ortakları arasında İngiltere'nin yanı sıra Almanya, Norveç, Danimarka ve Yunanistan bulunuyor.