TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Biyogaz Tesisi Kurulması İle İlgili Çalışmalar Sürüyor
05/02/2015 14:22:16
Biyogaz Tesisi Kurulması İle İlgili Çalışmalar Sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Biyogaz konusunda Uzman Hasan Bakın'dan, Tekirdağ'da Biogaz Üretim Tesislerinin kurulum ve işletmesine dönük neler yapılabileceği konusunda brifing aldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka'nın yanı sıra Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Halil Özge Dora'nın da katıldığı ikinci toplantıda Biyolgaz Uzmanı Hasan Bakın, Tekirdağ'da Biyogaz Tesisi'nin kurulması için gerekli olan çalışmalar ile, hukuki, ekonomik ve çevresel etkenler konusunda sunum eşliğinde detaylı bilgiler verdi.  

Başlangıç aşamasında İlin potansiyelinin tespit edilip hangi modelin daha çok kabul görüp benimsenebileceği hususlarının netleştirilebilmesi için çalışma grubu ile birlikte araştırmaların yoğunlaştırılacağı belirtildi.

Başkan Albayrak, biyogaz konusuna önem verdiklerini belirterek, "Tekirdağ'da Biyogaz Tesisi kurulabilmesi için çalışmalara başladık. Biyogaz konusunda uzman Hasan Bakın'dan konu ile ilgili detaylı bir brifing aldım. İlgili daire başkanlarımla birlikte konuyu enine boyuna inceliyoruz. Biyogaz konusuna büyük önem veriyoruz. Konu ile ilgili çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.