Başkan Albayrak Candan Yüceer, Adem Dalgıç ve İlhami Özcan Aygun'un Adaylık Açıklamasına Katıldı
28/02/2015 16:18:19

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Büyükşehir Belediye Kültür Merkezinde Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun ile Denizyıldızı Düğün Salonunda adaylığını açıklayan Tekirdağ eski Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç'ın  Milletvekilliği adaylık açıklamasına katıldı. Başkan Albayrak adayların hepsine başarılar diledi. Partililerin sevgi gösterisine elini kaldırarak cevap veren ve selamlayan Albayrak partililere teşekkür etti.