Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Öğrencilere Yönelik Eğitim Faaliyetlerine Devam Ediyor
26/03/2015 14:21:28

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, il genelinde İlkokul 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği "Beslenme, Dengeli Beslenme ve Temel Hijyen Kuralları" konulu eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan'ın da katılımıyla Süleymanpaşa İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunda gerçekleştirilen faaliyette, 4. Sınıf öğrencilerine eğitim verilerek bilgilendirici broşür, bloknot ve kalem dağıtımı yapıldı.

Eğitim faaliyetleri kapsamında 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde il genelinde toplam 54 ilkokulda 3850 öğrenciye eğitim verildi.