CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tekirdağspor'u ve Tekirdağlıları Kutladı
06/04/2015 13:42:00
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tekirdağspor'u ve Tekirdağlıları Kutladı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bölgesel Amatör ligin bitimine 1 hafta kala Kocaelispor ile karşılaşan ve maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan edenTekirdağspor'un 3'ncü lige  yükselmesi nedeniyle  bir mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu mesajında, "Tüm amatör lig takımları gibi çok güç koşullarda mücadele eden ve buna rağmen liginin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lige yükselen Tekirdağspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı ve tüm olanaklarını seferber ederek Tekirdağ Spor'u destekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile  Tekirdağspor'un futbolcularını, teknik ve idari kadrosu ile yaz kış yağmur çamur demeden takımlarını destekleyen Tekirdağspor taraftarlarıyla tüm Tekirdağlıları kutluyorum" dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağspor'a, yükseldiği 3. Lig'de de başarılar diledi.