TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
06/04/2015 13:15:28
Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

 İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SUT-D) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti. Hasan Bakin ile SÜT-D Üyesi Mühendis Murat Gürhan'ın da hazır  bulunduğu ziyarette  Kentin stratejik planı, atik yönetimi, yeni sanayi gelişmeleri, lojistik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Tekirdağ kırsalındaki küçükbaş ve büyükbaş hayvan atıklarının yönetimi ile biyogaz ve gübre üretimi, çöplerin düzenli depolaması, çöpten enerji üretimi konuları ele alındı.

 

Prof. Karaosmanoğlu "Tekirdağ Türkiye'miz için önemli yeni bir Büyükşehir Belediyesi. Kent ulusal servetimiz olan atığını doğru yönetmeli ve örnek bir belediye olmalıdır. Tekirdağ sürdürülebilir yerel yönetim is kültürü ile ilerlemelidir dedi ve  Başkan Albayrak ve ekibine başarılar diledi.

 

Hasan Bakin "biyogaz üretimi projesinin kırsal kalkınmayı hızlandırmasının yanında kırsal alanda  enerji bağımsızlığı yaratacağını ve üretimci cephesine yeni bir yon ve ivme kazandırarak, yeni istihdam alanı açacağını belirtti.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.