Başkan Albayrak, Hizmet Binası Proje Tasarım Yarışması Jüri Üyeleri ile Birlikte Yemekte Biraraya Geldi
10/04/2015 16:36:51

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Tasarım Projesi'nin jüri üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Yelken Kulüp'te düzenlenen yemekte yarışmanın gidişatı ile ilgili İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşat Ergin ve jüri üyelerinden bilgi alan Başkan Albayrak, yarışma sonucunda Tekirdağ'a yakışır bir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası projesinin ortaya çıkacağına inandığını söyledi.

Yemeğe Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Mehmet Zeki Gürcün ile, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı ve Danışman Neşat Erdoğan da katıldı.