TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Malkara'da İncelemelerde Bulundu
10/04/2015 16:39:50
Başkan Albayrak Malkara'da İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'da bazı incelemelerde bulundu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan devam eden çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi aldı.

Malkara'da ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi'nin yollarını gezen ve incelemelerde bulunan Başkan Albayrak daha sonra Malkara Şehitlik Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan projenin detayları ve çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İncelemelerinin ardından Malkara Belediyesi'ne geçen Başkan Albayrak, burada da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve diğer yetkililer ile birlikte bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere gerekli desteği verdiklerini hatırlatan Başkan Albayrak, "11 ilçemize de gerekli desteği veriyoruz. Ortak yaptığımız projeler var. Büyükşehirin yaptığı projeler var. İlçe belediyelerimizin yaptığı projelere maddi destek sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin büyüklüğünü tüm ilçelerimizde gösteriyoruz. Büyük hizmetler yapıyoruz, yapacağız. Hizmet süremizin sonunda 11 ilçesi ile birlikte bambaşka bir Tekirdağ ortaya çıkacak" dedi.

Başkan Albayrak Malkara İlçesi incelemeleri esnasında esnafları da ziyaret etti, vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'da Başkan Albayrak'a desteklerinden dolayı teşekkür etti, büyükşehirin desteği ile birlikte Malkara'da önemli hizmetler yapacaklarını söyledi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.