TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti
06/05/2015 15:03:06
Başkan Albayrak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy gezisi kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Büyükşehir bürokratları ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bugünü tamamen sanayi sektörüne ayırdıklarını ve sabah erken saatlerden bu yana Çerkezköy, Kapaklı ve Veliköy Organize Sanayi Bölgelerini ziyaret ettiklerini belirten Başkan Albayrak, "Bugün Çerkezköy'de Organize sanayi bölgelerini ziyaret ederek OSB yöneticileri ile bir araya geldik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Tekirdağ için birlikte neler yapabiliriz sorusuna cevap aradık. Sanayi sektörünün Tekirdağ için önemini vurgulamaya gerek yok. Çerkezköy, Çorlu ile birlikte ülkemizin önde gelen sanayi bölgelerinden bir tanesi. Böylesine önemli bir üretim merkezi olan Çerkezköy'de biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicilerimize ve yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız veriyoruz da. Tekirdağ için elini taşın altına koyan, üretim yapan ve istihdam sağlayan tüm sanayici ve işadamlarımızın başımızın üstünde yeri var.

Ben Tekirdağ'ın 1. ve kurucu Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Dolayısıyla ben bir model çizmek durumundayım. Benden sonra gelecek olanlara örnek olmalıyım. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanı dürüst olmalı, çalışkan olmalı, halkın içinde olmalı en önemlisi de yüzü hep gülmeli. Bizim vatandaşa karşı asık suratlı olma lüksümüz yok. Her zaman pozitif enerji vermek durumundayız. Biz sadece hizmet için geldik. Geride kalan 4 yılın sonunda tüm sözlerimizi yerine getirmiş olmanın gurur ve mutluluğu ile halkımızın karşısına çıkacağız. Tüm bu çalışmalarımızın sonunda kazanan Çerkezköy olsun, kazanan Tekirdağ olsun, herşey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun" dedi.

Başkan Albayrak, ayrıca OSB ziyaretlerinde dile getirdiği merkezi Tekirdağ dışında olan firmaların merkezlerini Tekirdağ'a getirmelerinin büyük önem arz ettiğinin altını çizerek, "Tekirdağ'da faaliyet gösterip vergisini İstanbul'a yada başka bir yere yatıran firmalarımıza seslenmek istiyorum. Tekirdağ vergi verirken 9. sırada iken yatırım almada 59. sırada. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Bu anlamda firmalarımıza merkezlerini Tekirdağ'a taşımaları ve vergilerini Tekirdağ'a ödemeleri konusunda Tekirdağ halkı adına istirhamda bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva'da Başkan Albayrak'a zyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyareti bizi oldukça mutlu etti. Biz sanayiciler olarak her zaman yerel yönetim ile birlikte çalışma arzusu içindeyiz. Büyükşehir olan Tekirdağ'da biz de sanayiciler olarak Tekirdağ'a katkı sağlamak için her türlü işbirliğine hazırız. Özellikle büyükşehrimiz ile ortak projeler üretme noktasında her zaman varız" diye konuştu. 

Ziyarette Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Funda Serfiçe ve Ensar Sivri de yer aldı.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.