TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Haftasonu Mesailerine Ramazan Ayında da Devam Ediyor
05/07/2015 16:55:13
Başkan Albayrak, Haftasonu Mesailerine Ramazan Ayında da Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Ayı'nda da haftasonu mesailerine ara vermeden devam ediyor.

Haftasonu incelemelerine Hürriyet Mahallesi ile başlayan Başkan Albayrak başta Pazar Sokağı olmak üzere altyapısı tamamlanan cadde ve sokakları inceleyerek sokak ve caddelerin son durumunu gördü.

Başkan Albayrak, daha sonra Barbaros Mahallesi girişinden başlayıp Asyaport Liman Yolu dahil olup Koleksiyon Mobilya önünden Malkara Yoluna bağlanan bölümdeki tamamlanan sati kaplama çalışmalarını da yerinde inceledi.

HAYRABOLU'DA YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Barbaros'un ardından Hayrabolu'ya geçen Başkan Albayrak, Uzunköprü Caddesi'nde altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi ve çalışmaların gidişatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Albayrak Hayrabolu temasları esnasında vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

MALKARA'DA ŞAHİNKÖY-DOLU YOLUNU İNCELEDİ

Hayrabolu'dan Malkara isitkametine geçen Başkan Albayrak, Malkara İlçesine bağlı Şahinköy-Dolu Yolunda incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, bozuk olan yolla ilgili çalışmalara derhal başlanılacağını söyledi. Malkara'da İsmet İnönü Caddesi Hastane Arkası Sokak ve Ağırbağ Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte ilçede devam eden sokak düzenleme çalışmaları ile ilgili de Yurdakul'dan bilgi aldı. Malkara'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılacak olan Kongre Merkezi'nn yerinde de incelemelerde bulunuldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.