Başkan Albayrak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin İftar Yemeğine Katıldı
04/07/2015 23:06:41

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanartkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Motorlu Taşıyıcılar Kooepratifinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

Ramada Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğinde katılımcılara seslenen Başkan Albayrak, Tekirdağ esnafının bir araya geldiği güzide kuruluşların düzenlediği iftar yemeğinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Albayrak iftar yemeğinde katılımcılarla tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu ve Ramazan Aylarını tebrik etti.