Başkan Albayrak, Çorlu Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
09/11/2015 14:22:01
Başkan Albayrak, Çorlu Kızılay Şubesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ile Çorlu Heykel Meydanındaki Kızılay Şubesini ziyaret ederek şube yönetim kurulu ve çalışanlarının Kızılay Haftasını kutladı. Başkan Albayrak'ı şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılayan Şube Başkanı Selime Dodurka, şube faaliyetlerinden ve binanın yapılış öyküsünden söz etti. Dodurka yaptığı açıklamada "Bir süre önce üye aidatlarından başka bir gelirimiz yokken şimdi artık, başta rahmetli Üsrev Aktaş olmak üzere Çorlu Halkının bağışları sayesinde tamamlanan bu binanın ve Omurtak Caddesi üzerinde yaptırdığımız diğer binanın getirdiği kira gelirleriyle önemli hizmetlere imza atma imkanına kavuştuk. Bu binamızda bir ilk yardım eğitim merkezi ve sosyal yardım merkezimiz hizmet veriyor. Binamız sürekli olarak öğrenciler tarafından ziyaret ediliyor ve bu sayede öğrencilerimiz Kızılayı tanıma imkanını buluyorlar. Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Kadir Albayrak ziyaretleriyle bize büyük onur vermiştir, kendisine çok teşekkür ederiz" diye konuştu. Başkan Albayrak ise bu karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra Kızılay Çorlu Şubesinin çalışmalarından etkilendiğini bildirdi ve ayrıca Çorlu'ya böyle eserler kazandırdığı için Şube Başkanı Selime Dodurka'ya teşekkür etti.