TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Tekirdağ, Şehir ve Kültür Sempozyumuna Katıldı
26/11/2015 11:10:44
Başkan Albayrak, Tekirdağ, Şehir ve Kültür Sempozyumuna Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği `Tekirdağ Şehir ve Kültür Sempozyumu'na katıldı.

Geleceğe yürürken geçmişten ders almak gerektiğinin altını çizen Başkan Albayrak, "Tekirdağ, köklü bir geçmişe sahip, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış tarihi bir kent. Geçmişimizi unutursak geleceğe umut ve güvenle bakamayız. Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği işbirliği ile düzenlediğiniz bu sempozyum, Tekirdağ'ın tarihi ve kültürüne yeni bakış açıları ortaya koyacağına, kentlilik bilincinin gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Sempozyumun hayırlı olmasını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'da bir konuşma yaparak, sempozyumun faydalı sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi. Açılış konuşmasını Tarih Bilincinden Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol'un yaptığı sempozyumda, Tekirdağ'ın tarihi, kültürel ve kent potansiyeli enine boyuna tartışıldı. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.