Tekirdağ Şehir ve Kültür Sempozyumuna Katılanlara Teşekkür Belgesi
26/11/2015 18:12:53
Tekirdağ Şehir ve Kültür Sempozyumuna Katılanlara Teşekkür Belgesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği `Tekirdağ Şehir ve Kültür Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun Tekirdağ'lı vatandaşlarımız için fayda sağladığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak geleceğe yürürken geçmişten ders almak gerektiğini söyledi. Sempozyum sonunda katılımcı ve konuşmacılara teşekkür belgesi verildi. Katılımcı ve konuşmacılar belgelerini Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve diğer yetkililerin elinden aldılar.