Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
11/05/2016 15:04:43
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi; Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında Saray İlçesi Bahçeköy Mahallesinde 30 kursiyerin katılımıyla  "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursu açtı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında 10 Mayıs 2016 günü Saray İlçesi Bahçeköy Mahallesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu açıldı. Açılan kurs ile toplam 72 saat katılımcılara eğitim verilecek. Kurs bitiminde ise katılımcılara KOSGEB onaylı sertifika verilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çeşitli branşlarda ücretsiz kurslar açıp kurs bitiminde MEB onaylı Kurs Bitirme Belgesi vererek vatandaşların hayatlarında yeni kapılar açmaya devam ediyor.

Kurs talepleri temek.tekirdag.bel.tr web adresinden yapılmaktadır.