Başkan Albayrak Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası Temel Atma Törenine Katıldı
12/05/2016 13:44:43
Başkan Albayrak Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası  Temel Atma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü binası temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun yanısıra protokol üyelerinin de hazır bulunduğu törende butona basarak temeli atan Başkan Albayrak Milli Eğitim Müdürlüğü Binasının hayırlı olmasını diledi.

Yaklaşık 6 milyon beşyüz bin liraya mal olacak binanın 2016 yılının son aylarında tamamlanması bekleniyor.