Çorlulular Büyükşehir Belediyesinin İftar Sofrasında Buluştu
27/06/2016 18:42:30
Çorlulular Büyükşehir Belediyesinin İftar Sofrasında Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftarlara Çorlu İlçesi ile devam etti. Düzenlenen iftar programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.

Çorlu Kemalettin Mahallesi Melahat Kozar İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftara Başkan Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Şeref Çetin, daire başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar programına yaklaşık 2 bin kişi katılarak aynı sofrayı paylaştı. İftar sonrası tüm vatandaşlar daha huzurlu ve yaşanabilir bir dünya için dua etti. Konuşma yapması için davet edilen başkan Albayrak gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek vatandaşların gelecek Ramazan Bayramlarını kutladı.