TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Marmara Ereğlisi İftarında Binlerce Vatandaş Ağırlandı
01/07/2016 11:54:09
Marmara Ereğlisi İftarında Binlerce Vatandaş Ağırlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında dolayısıyla Marmara Ereğlisi'nde iftar programı düzenledi. Yeni çiftlik kapalı Pazar Yerinde düzenlenen iftara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.

BİNLERCE VATANDAŞ İFTAR ALANINA KOŞTU

Düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Başkan Yardımcısı Neşat Erdoğan, Hürriyet gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, Daire Başkanları, Meclis Üyeleri, Siyasi partilerin İl ve ilçe Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Düzenlenen iftarda yaklaşık 4 bin vatandaş Pazar yerinde bir araya gelerek tek yürek oldu.

İFTAR ÖNCESİ İÇME SUYU İSALE HATTI ZİYARET EDİLDİ

Başkan Albayrak Marmara Ereğlisi'nde düzenlenen iftar öncesi 5 Nisan 2016 tarihinde temeli atılan ve kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanan Marmara Ereğlisi İçme Suyu İsale ve Şebeke Hattı merkezini yerinde inceledi. Kısa süre sonra açılışı yapılacak merkez ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak tesiste Türkgücü'nden Yeniçiftlik deposuna gelen içme suyu isale hattının su temininin tamamlanmasının herkese hayırlı olmasını diledi.

Dualar ve semazenler eşliğinde yapılan iftar öncesi Marmara Ereğlisi Belediye başkanı İbrahim Uyan günün anlamını belirten konuşma yaparak Marmara Ereğlisine verilen destek ve düzenlenen iftar dolayısıyla Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konuşma yapması için kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Böyle mübarek bir akşamda beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Böyle günlere gelmemizi sağlayan ülkemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Ülkemizde artık analar ağlamasın istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecenizin ve gelecek Ramazan Bayramınızın mübarek olmasını diliyorum." dedi. İftar sonrası Marmara Ereğlisine verdiği desteklerden ötürü Başkan Albayrak'a plaket takdim edildi.

İFTAR SONRASI KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

İftar sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ il Başkanı Recep Ökten yapımı tamamlanan Yeniçiftlik Kapalı Pazar yerinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Albayrak Pazar yerinin herkese hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.