TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İftar Programları Muratlı'da Son Buldu
02/07/2016 22:21:07
İftar Programları Muratlı'da Son Buldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Muratlı ilçesinde yapıldı.  Muratlı Belediyesinin önünde  düzenlenen iftara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.

BİNLERCE VATANDAŞ İFTAR ALANINA KOŞTU

 İftara Daire Başkanlarının yanısıra, Meclis Üyeleri, Siyasi partilerin İl ve ilçe Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Düzenlenen iftarda yaklaşık 2  bin vatandaş Pazar yerinde bir araya gelerek tek yürek oldu.

ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR

Konuşma yapması için kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Böyle mübarek bir akşamda beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Böyle günlere gelmemizi sağlayan ülkemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Ülkemizde artık analar ağlamasın istiyoruz."dedi.

Dualar eşliğinde yapılan iftar öncesi Muratlı Belediye Başkan Vekili Remzi Subaşı,  günün anlamını belirten konuşma yaparak Muratlı'ya  verilen destek ve düzenlenen iftar dolayısıyla Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.