Tekirdağ Demokrasi İçin Yürüdü
25/07/2016 20:07:23
Tekirdağ Demokrasi İçin Yürüdü

Tekirdağ Valiliğinin  düzenlediği  'Demokrasiye Saygı Yürüyüşü'nde  binlerce  vatandaş tek yürek oldu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Tekira AVM önünden başlayan yürüyüş Valilik önünde son buldu. Tekirdağ   Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ  Milletvekilleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlçe Belediye Başkanları,  Kaymakamlar, Sivil Toplum Kuruluşları,  Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partiler, ve binlerce vatandaş demokrasi mesajları haykırarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Valilik önünde toplanan binlerce vatandaş saygı duruşu sonrası İstiklal Marşını okudu.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan  Demokrasiye sahip çıkan tüm Tekirdağlı vatandaşlara teşekkür etti.