Teski Çorlu'da Lojistik Merkezi Açtı
29/07/2016 17:52:24
Teski Çorlu'da Lojistik Merkezi Açtı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor.

TESKİ tarafından Çorlu'da oluşturulan Lojistik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Hatip Mahallesi'nde gerçekleştirilen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz,  Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Kurucu Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, daire başkanları, TESKİ çalışanları ve diğer davetliler katıldı.

TESKİ'nin çalışmaları hakkında genel bilgiler veren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa bu açılışın TESKİ'nin kurumsallaşması açısından büyük önemi olduğuna dikkat çekerek , "Lojistik Merkezimizde yaklaşık 5 Milyon liralık malzeme stoğumuz var. Nereye bir malzeme gerekiyorsa anında gönderiyoruz, kısacası Teski olarak malımıza sahip çıkıyoruz." dedi.

Teskinin kuruluşundan bu yana gelinen son nokta hakkında bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ,"Hızlı bir çalışma içindeyiz. Lojistik Merkezimiz Tekirdağ'a hayırlı olsun. TESKİ, Tekirdağ'a yakışır hizmetler yapmaya devam edecek. "şeklinde konuştu.

Örnek projeler nedeniyle TESKİ'ye teşekkür eden Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, TESKİ'nin projelerinin diğer kurumlara da örnek olabileceğini söyledi.

1920 METREKARE KAPALI ALAN

Çorlu Lojistik Merkezi, dört personel ile 1920 metrekare kapalı alanda hizmet verecek.