KAMUOYUNA DUYURU
03/08/2016 17:20:38
KAMUOYUNA DUYURU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bazı sosyal medya hesapları ve internet siteleri üzerinden Büyükşehir Belediyesi adına yapılan personel alımı ilanları üzerine bir açıklama yaptı:

Bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve bağlı birimlerine çeşitli pozisyonlarda personel alınacağı, ücret ve çalışma saatleri ile ilgili bilgilerin de yer aldığı haberlere yer verilmektedir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerine şuanda personel alımı yapılmamakla birlikte; personel alımı yapılması planlandığında bu durum Resmi web sayfamızda yayınlanmaktadır. Ayrıca, özgeçmişlerinizi Resmi web sayfamızda bulunan e-hizmet veya Büyükşehir Kariyer Merkezi kısmından oluşturarak CV havuzumuzda yer almanız mümkün bulunmaktadır. Bunun dışında çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı