TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak 9. Çorlu Tarım Fuarı Açılışına Katıldı
03/08/2016 20:55:23
Başkan Albayrak 9. Çorlu Tarım Fuarı Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye'nin en büyük Açık alan fuar organizasyonu olan 9. Çorlu Tarım Fuarı açılışına katıldı. Fuar açılış töreninde Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tarım Bakanı Yardımcısı Mehmet Daniş,  Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün,  Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç,  Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,   Tekirdağ Tarım İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Tarım Kredi Bölge Müdürü Rıfat Aktürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan,  protokolün diğer yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 250 firmanın  bine yakın ürünü bir arada sergilediği fuarda stantları ziyaret eden ve ürünler hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, fuardaki ürünleri çok beğendiğini söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin tarım alanında yaptığı projeler hakkında bilgiler veren ve Tekirdağ'ın tarımsal değerleri olan  bir il olduğunu söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye  Başkanı   Kadir Albayrak, "Türkiye'nin en büyük açık alan fuarı olan Çorlu Tarım Fuarı  hayırlı olsun. Tekirdağ'ın  beş vizyonuna da hizmet etmeye devam edeceğiz. Fuara  renk katan firma sahipleri ile  fuarın düzenlenmesinde emeği olan herkese  teşekkür ediyorum" dedi.

Tarım Bakanı Yardımcısı  Mehmet Daniş'ten  Başkan Albayrak'a Teşekkür

 Bakanlık faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Tarım Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş tarıma gösterdiği yakın ilgiden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti ve bu yıl içinde temelinin atılması planlanan Malkara Et Kombinasının da bölge halkına büyük faydalar sağlayacağını söyledi.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.