Tekirdağ'da Şoför Esnafı Bilgilendirildi
30/09/2016 20:06:36
Tekirdağ'da Şoför Esnafı Bilgilendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis Salonu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda taksiciler ve minibüsçüler bilgilendirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen ve  Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Zeki Gürcün, Fatih Ünsal,  Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, 11 ilçenin Şoförler ve Otomobilciler  Odası Başkanları, ilgili  Daire Başkanları, Tek Park A.Ş yetkilileri ve Ulaşım Daire Başkanlığı yetkililerini de katıldığı toplantıda toplu taşıma hatları, hat ve güzergahlarda yapılan taşımacılık faaliyetleri, yaşanılan sıkıntılar, sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunularak çözüm önerileri tartışıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak şoför esnafının sorunlarını hep birlikle uzlaşma yoluyla çözeceklerini söyledi.