TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden İnceleme Ziyareti
05/10/2016 15:43:47
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden İnceleme Ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyon üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka,  Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı ve teknik personelinin katıldığı İzmir Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinde gerçekleştirilen iki gün süreli inceleme ziyareti tamamlandı. 

Belediye Meclisinin Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyon üyeleri; İzmir Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı projeler ve gerçekleştirdikleri hizmetleri yerinde görmek, çalışma esas ve özelliklerini araştırmak, öncelik verilen konular ile proje uygulama sahasının seçilişi gibi konularda; nelerin dikkate alındığı gibi hususlarda görüşmeler yapmış Bayındır, Tire, Ödemiş ve Bergama gibi ilçelerin bazı kırsal mahallelerinde incelemeler de bulunulmuş, üreticiler ile görüşmeler yapmıştır.

İzmir de tarımsal sulamanın yaygın olarak kullanılması ve bazı iklimsel özellikler nedeniyle polikültür tarım yapıldığı özellikle fide ve fidan yetiştiriciliğinin çok ileri düzeylerde olduğu için İzmir Büyükşehir Belediyesinin daha ziyade ilçe seviyesinde örgütlenen Kooperatif ve Birlikler gibi üretici örgütleri aracılığı ile bu konuları destekleyip-geliştirmeye çalışıldığı gözlenmiştir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak Tarım ve Hayvancılık alanında uygulayacağımız projelerde, yapılan bu tür teknik inceleme ziyaretlerinden faydalanılacaktır.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.