TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Lions Kulübü'nün Düzenlediği Etkinliklere Katıldı
03/12/2016 16:36:28
Başkan Albayrak, Lions Kulübü'nün Düzenlediği Etkinliklere Katıldı

Uluslararası Lions Kulübü ve Tekirdağ Lions Kulübü Derneği, Tekidağ'da Klasik Müzik Konseri ve Resim Sergisi etkinliği düzenledi.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlüğü binasında gerçekleşen programa, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eşi Gülseren Albayrak ile birlikte katıldı.

100. yıl kuruluş etkinliği çerçevesinde düzenlenen, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretmenler Günü Sanat Etkinliği programında, Klavsen Sanatçısı, Haliç Üniversitesi Konservatuar Müdürü Prof. Leyla Pınar ve Kontrtenor Kaan Buldular, izleyicilere muhteşem bir klasik müzik gösterisi sundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, programın sonunda Tekirdağ Lions Kulübü Derneği üyelerine organize ettikleri programlar için teşekkürlerini iletirken, "Bugün bizlere unutulmaz dakikalar yaşatan, eşsiz sanatından kesitler sunan Sayın Prof. Leyla Pınar ile Sayın Kaan Buldular'a sizlerin huzurunda ayrıca teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Başkan Albayrak, daha sonra eşi Gülseren Albayrak ile birlikte, Öğretmenler Günü Sanat Etkinliği programı çerçevesinde düzenlenen, İllüstrasyon Sanatçısı Prof. Dr. Nazan Erkmen ve Grafik Sanatçısı Aydın Erkmen'in Öğretmenler Günü Kutlama Sergisi açılışına katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.