Başkan Albayrak, `Müfettiş' Adlı Tiyatro Oyununu İzledi
06/12/2016 16:16:24
Başkan Albayrak, `Müfettiş' Adlı Tiyatro Oyununu İzledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Nikolay Gogol'un kaleme aldığı, usta tiyatrocu Haldun Dormen'in sahnelediği "Müfettiş" adlı tiyatroyu izledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde sergilenen tiyatro oyununda, asırlardır bürokraside bitmeyen yozlaşmış karanlık ilişkiler, sahtekârlıklar ve insanların riyakârlığı, dönemin sosyal ve toplumsal konularının içinde, çok iyi bir mizah üslubuyla izleyicilere anlatıldı.

Usta tiyatrocuyu ve ekibini Tekirdağ'da ağırlamaktan dolayı mutluluk içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Albayrak, Süleymanpaşa halkına keyifli bir kabare gösterisi sunan, büyük bir beğeniyle izledikleri usta isime teşekkür ederken oyunun sonunda kendisine çiçek takdim etti.