Başkan Albayrak'ın 10 Nisan Polis Günü Mesajı
10/04/2017 08:55:50
Başkan Albayrak'ın 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. Yıl dönümü ve Polis Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin en köklü ve en temel kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımız 172 yıldır, vatandaşlarımızın asayişinin, huzurunun, mal ve can güvenliğinin sağlanması, insan hak ve özgürlüklerini koruması ile ilgili görev ve sorumlulukları yerine getirmektedir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve geleceği için büyük bir özveri ve gayretle çalışan Polis Teşkilatımız gücünü halktan ve kanunlardan alarak, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin huzur ve güvenliği için görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatını kaybeden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Polis Teşkilatı'mızın 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."