BAŞKAN ALBAYRAK POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
10/04/2017 11:08:40
BAŞKAN ALBAYRAK POLİS TEŞKİLATININ 172.  KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü nedeniyle  Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyma törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın  nezdinde tüm polis teşkilatının gününü  kutladı.

Çelenklerin Anıta sunulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından mesajlar okundu. Polis haftası nedeniyle Polisevinde kokteyl düzenlendi. Çelenk koyma törenine Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tugay Komutanı Kemal Cöne,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve çok sayıda polis katıldı.  Polis haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek.