Başkan Albayrak Tekirdağ Yardımseverler Derneği Kermesine Katıldı
03/05/2017 16:12:27
Başkan Albayrak Tekirdağ Yardımseverler Derneği Kermesine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Yardımseverler Derneği'nin Süleymanpaşa İlçesinde düzenlediği "Kermes" etkinliğine katıldı.

Kapalı otopark üstünde düzenlenen Kermese Başkan Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile katıldı.  Dernek Başkanı Neslihan Gürcanlar ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından katılımcılara hitap eden Başkan Albayrak, yardımlaşmanın önemine değinerek kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin halkın birbirine yakınlaşmasında, birlik ve beraberliğin devam ettirilmesinde önemli bir rol oynadığını belirten Başkan Albayrak, açılış töreni ardından stantları gezerek kermese destek verdi.