Başkan Albayrak Hema Endüstri Anonim Şirketini Ziyaret Etti
03/05/2017 19:56:04
Başkan Albayrak Hema Endüstri Anonim Şirketini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Hema Endüstri Anonim Şirketini ziyaret etti.

Genel Müdür Osman Tunç Doğan ile bir süre görüşerek çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak Hema Endüstri Anonim şirketinin Tekirdağ'da istihdam açısından da çok büyük önem taşıdığını belirtti.

Fabrikayı gezerek fabrika ve fabrikada üretilen ürünlerin içerikleri ile ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi ve başarılı çalışmalarından dolayı Genel Müdür Tunç'a teşekkür etti.