Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
13/09/2017 14:11:38
Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Erkol ve Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Muratlı ilçesinde sürdürülen çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol'un da bulunduğu görüşmede eğitim konusunda da görüşmeler yapıldı. Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime verilecek desteğin her zaman devam edeceğini söyledi.

Erkol, "11 ilçeye 11 Okul projesi" ile Tekirdağ iline kazandırılan okullar nedeniyle emeği geçen herkesi tebrik etti. Başkan Albayrak, ziyaretlerinden dolayı Başkan Nebi Tepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Erkol ve Hüseyin Bayol'a teşekkür etti.