Büyükşehir Tarım ve Hayvancılığı Desteklemeye Devam Ediyor
10/11/2017 16:05:00
Büyükşehir Tarım ve Hayvancılığı Desteklemeye Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Eğitim Yayım Programları aralıksız şekilde sürdürülüyor.

Kurulduğu günden bu yana tarım ve hayvancılık alanında verimin artırılması için desteklerini sürdüren Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılık ile ilgili eğitimler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Hayrabolu ilçesi Soylu Mahallesi'nde "Buğdayda Gübreleme" konularında yapılan eğitim çalışmasına üreticiler ve kırsal mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim Yayım Programları 14 Kasım 2017'de Hayrabolu Lahana Mahallesi'nde, "Buğdayda Gübreleme", yine aynı tarihte Süleymanpaşa ilçesi Kınıklar Mahallesi'nde "Yem Bitkilerinde Üretim Teknikleri", 15.11.2017'de Malkara ilçesi Alaybey Mahallesi'nde "Buğdayda ve Ayçiçeğinde Yabancı Ot", 16.11.2017'de ise Şarköy ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde "Kooperatifçilik" konularında ilgili mahallelerin köy kahvelerinde gece eğitimleri verilmeye devam edilecek.