Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Uluslararası İş Sağlığı Kongresine Katıldı
11/12/2017 14:45:24
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Uluslararası İş Sağlığı Kongresine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi, Fen İşleri Dairesi ile İtfaiye Dairesi Başkanlıklarına bağlı personeller,  6-7 Aralık tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen "Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi-İOHSC-2017" ye katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kongrede uzmanlar tarafından Türkiye'de ve diğer ülkelerde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı ve standartları, yerel yönetimler başta olmak üzere özel sektörde ve kamuda iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları, bu konuda karşılaşılan zorluklar, tamamlanması gereken eksiklikler, çözüm önerileri, iyi uygulama örnekleri, yapılan bilimsel araştırma ve gelişmeler ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi-İOHSC-2017 bitiminde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personellerine katılımcı sertifikaları takdim edildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenlik Şubesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında çalışmalarını yürüten İş Sağlığı ve Güvenliğini tüm birimlerinde TS 18001:2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliğine oldukça önem vermektedir" denildi.