Ruşen Güneş Sokak'taki Çalışmalar İncelendi
06/03/2018 13:21:45
Ruşen Güneş Sokak'taki Çalışmalar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesi Ruşen Güneş Sokak'ta devam eden altyapı ve yağmur suyu  hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak burada yaptığı açıklamada çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak daha güzel bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Devam eden çalışmalar tamamlandığında daha yaşanılabilir bir Tekirdağ olacak" dedi.

Başkan Kadir Albayrak daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi de veren Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.