Aydoğdu Mahallesi'nde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor
16/05/2018 14:43:08
Aydoğdu Mahallesi'nde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Aydoğdu Mahallesi'nde başlattığı üstyapı ve zemin iyileştirme çalışmalarına Emeti Sokak'ta devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da çalışmaları inceleyerek teknik personelden durum bilgisi aldı.

İl genelinde altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Aydoğdu Mahallesi'nde sürdürdüğü üstyapı ve zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Üstyapı çalışmalarının hızla devam ettiği Aydoğdu Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, şu ana dek yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek teknik personelden son durum hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarda görevli personele iyi çalışmalar dileklerinde de bulunan Başkan Albayrak, yürütülen faaliyetlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Süleymanpaşa ilçemiz Aydoğdu Mahallesi Emeti Hasan Sokak'ta üstyapı ve zemin iyileştirme çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizce başlanmış olup kısa süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Hayırlı olsun" dedi.