Büyükşehir Yol Yapım Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
21/06/2018 09:37:37
Büyükşehir Yol Yapım Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Çorlu, Çerkezköy ve Süleymanpaşa ilçesinde yol düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi Eren Caddesi, Çorlu İlçesi Sarılar Mahallesi Çorlu bağlantı yolunda, (SSB) beton yol yapım öncesi yol düzenleme çalışmaları, Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi Köprüsü ile Naip Mahallesi yol ayrımı arasında ise sıcak asfalt yol yapımı öncesi yol düzenleme çalışmaları başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.