TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Osman Tabak Yerleşkesi Açılış Törenine Katıldı
13/11/2018 15:10:54
Başkan Albayrak Osman Tabak Yerleşkesi Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesinde gerçekleşen açılışta Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ eski belediye başkanları, STK Temsilcileri ve Osman Tabak'ın ailesi de yer aldı.

"OSMAN TABAK'I SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUM"

Törende konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Bugün Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü. Tüm vatandaşlara kutlu olmasını diliyorum. Böylesi güzel ve anlamlı tesisin açılışında emeği geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı kutluyorum.  Buradaki tesise Osman Tabak isminin verilmesini bir vefa gösterisidir. Ben i Osman Tabak'ı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

Açılış töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi, öğrencilerin sergilediği gösteri ile son buldu. Başkan Kadir Albayrak törenin ardından Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.