Başkan Albayrak Hayrabolu İlçesi Kurtuluş Yıldönümü Etkinliğine Katıldı
14/11/2018 12:23:45
Başkan Albayrak Hayrabolu İlçesi Kurtuluş Yıldönümü Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yan sıra; Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Hayrabolu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Gaziler, STK Temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve protokol üyelerinin halkı selamlamasının ardından son buldu.