Başkan Kadir Albayrak Koç Dağıtım Törenine Katıldı
16/11/2018 15:03:47
Başkan Kadir Albayrak Koç Dağıtım Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koç Dağıtım Törenine katıldı.

Koyun ve Keçilerde Verimliliği Arttırma Projesi kapsamında Malkara ilçesinde gerçekleşen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Koç Dağıtım Töreni; Protokol üyelerinin yaptıkları konuşmaların ardından proje kapsamında koçların yetiştiricilere dağıtılması ile son buldu.