Başkan Albayrak Türkiye Yardımsevenler Derneği Ödül Törenine Katıldı
12/01/2019 23:15:30
Başkan Albayrak Türkiye Yardımsevenler Derneği Ödül Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Yardımsevenler Derneği'nin 90. Yıl ve Tekirdağ Şubesi'nin 35. Yılı dolayısıyla düzenlenen beraberlik kutlama yemeği ve ödül törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Ramada Otel'de gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Yardımsevenler Derneği Tekirdağ Şubesi'nin yönetici ve üyeleri de yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Albayrak, demokratik sistemde SKT'ların önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Bu akşam burada 90. Yılını kutladığımız Türkiye Yardımsevenler Derneği önemli işlere imza atan, çok kıymetli bir dernektir. Ben tüm dernek yönetici ve üyelerini çalışmalarından dolayı kutluyorum," dedi.

Türkiye Yardımsevenler Derneği beraberlik kutlama yemeği ve ödül  töreni yapılan konuşmaların ardından, Başkan Kadir Albayrak tarafından dernek çalışmalarında yer alan üyelere plaketlerinin takdim edilmesi ve müzik dinletisi ile son buldu.