Başkan Albayrak'tan Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti
14/03/2019 13:52:29
Başkan Albayrak'tan Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kentte görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Başkan Kadir Albayrak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Özel Yaşam Hastanesi, Özel Olgun Göz Hastanesi, Özel Star Medica Hastanesi ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesini ziyaret etti. Başkan Kadir Albayrak, ziyarette sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Sağlık çalışanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler.