Başkan Albayrak Marmaraereğlisi'nde Dernek Açılışına Katıldı
16/03/2019 15:42:30
Başkan Albayrak Marmaraereğlisi'nde Dernek Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayak, Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde gerçekleştirilen Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışına katıldı.

Dernek açılışına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, dernek üyeleri, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılışta Tekirdağ'ın kültür mozaiği bir kent olduğunu ifade eden Başkan Kadir Albayrak, hemşeri derneklerinin bulundukları illere değer kattıklarını söyledi. Protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirilen dernek açılışının ardından Başkan Albayrak, dernek temsilcilerine faaliyetlerinde başarılar diledi.