5 Nisan Dünya Avukatlar Günü Kutlu Olsun
05/04/2019 08:37:00
5 Nisan Dünya Avukatlar Günü Kutlu Olsun

Savunma hakkının temsilcisi olan çok değerli avukatlarımız, yargının ayrılmaz ve tamamlayıcı bir unsurudurlar.

Birey ve toplumu, hukuki hakları konusunda bilgilendiren ve onlara yol gösteren avukatlarımız, hak ve özgürlüklerin korunması, adli süreçlerin doğru bir şekilde işlemesi konusunda çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Bağımsız yargının güvencesi olan Avukatlarımızın hukuk üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasimizin korunmasına ve gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyor ve meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı