TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Oybirliğiyle Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Seçildi
23/05/2019 10:02:09
Başkan Kadir Albayrak Oybirliğiyle Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Seçildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) 2019 yılı ilk olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, oybirliği ile TRAKYAKENT Birlik Başkanı olarak seçildi.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen olağan meclis toplantısında TRAKYAKENT üyeleri hazır bulundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, yoklama gerçekleştirildi ve gündem maddeleri onaylandı. Gündem maddelerinin onaylanmasının ardından TRAKYAKENT birlik başkanı seçimi ve encümen üyeleri seçimine geçildi. Yapılan seçimde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeniden oybirliği ile birlik başkanı seçildi.

Encümen üyelerinin de belirlendiği toplantıda, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış ve Hayrabolu Belediye Meclis Üyesi Oğuz Çakmak, TRAKYAKENT encümen üyesi olarak seçildi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.