Başkan Kadir Albayrak'ın Kadir Gecesi Mesajı
31/05/2019 08:22:23
Başkan Kadir Albayrak'ın Kadir Gecesi Mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece yüksek manevi duyguları en güzel şekilde yaşamamıza vesile olacaktır. Sevgi ve kardeşlik dini İslam'ın ruhuna uygun bir şekilde Kadir Gecesi'nde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı