Tekirdağ Protokolü ve Vatandaşlar Bayramlaştı
04/06/2019 18:17:47
Tekirdağ Protokolü ve Vatandaşlar Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak Tekirdağ protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Sahil Dolgu Alanda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Albayrak, tüm vatandaşlara mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak, ayrıca Malkara Kaymakamlığı ile 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığınca düzenlenen bayramlaşma törenlerine de katılarak askerler ve Malkaralı vatandaşlarla da bayramlaştı.